Sector Alarmin tietosuojalausunto

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan, mitä henkilötietoja Sector Alarm kerää ja kuinka käytämme niitä.

Sector Alarm käyttää henkilötietojasi asiakassuhteen luomiseen, sopimusvelvoitteidensa täyttämiseen koskien hälytyspalveluita, hälytysjärjestelmävälineiden vuokrausta ja muita sovittuja lisäpalveluita sekä mahdollisia myöhempiä tilauksia/vahvistuksia.

Tämä käsittää henkilötietojen käsittelyn, jonka tarkoituksena on tunnistaa asiakas ja ottaa yhteyttä häneen, yhteyshenkilöön tai muuhun asianomaiseen, hälytyslaitteiden ja valinnaisten lisäpalveluiden asentamisen, palvelun ja huollon, hälytystilanteiden valvonnan ja seurannan, muut lisäpalvelut sekä palvelun räätälöinnin. Tietoja käytetään myös varmistamaan, että ulkopuoliset eivät pääse käsiksi palvelun tietoihin ja toiminnallisuuksiin sekä laillisten velvoitteiden täyttämiseen.

Lisäksi Sector Alarm käsittelee henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: lähettää vastauksia pyyntöihisi ja seurata niiden edistymistä, parantaa ja kehittää nykyisiä ja uusia tuotteita ja palveluita, ottaa sinuun yhteyttä kertoakseen uutisia, tarjouksia ja tietoja Sector Alarm tuotteista ja palveluista, ellet erikseen valitse, ettet halua vastaanottaa tällaisia viestejä.

Yhteenveto Sector Alarmin käsittelemistä henkilötiedoista:

  • Tiedustelut ja yhteydenpito olemassa olevien asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja muiden kanssa:
    Tiedot puheluista, tiedusteluista, myyntitoimenpiteistä ja yhteydenotoista yhteydenottolomakkeella, yhteydenpidot sähköpostitse, tekstiviestitse, chat-palvelun kautta ja puhelimitse sekä tiedot hyväksytyistä evästeistä ja joissain tapauksissa tiedot puheluiden tallennuksesta. Mikäli ilmoitat tiedustelussa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi oletamme, että haluat yhteydenoton sähköisesti ellet varaa tapaamista.

    Ennen asiakassuhteiden luomista pyydämme henkilötunnuksen tai yritys- ja yhteisötunnuksen sekä tarkistamme luottotiedot ennen asiakassuhteen aloittamista.

  • Nykyiset asiakassuhteet:
    Nimi, syntymäaika tai Y-tunnus, asiakasnumero, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tai osoitteet sekä yhteyshenkilö(t) ja mahdollisesti näiden yhteystiedot.

    Hälytysjärjestelmän asennuskohteen osoite, asiakasnumero, asumisen muoto, paneelityyppi ja hälytysjärjestelmän laitteiden sijainti, käyttäjän nimi, salasana ja koodi sekä hinta ja laskutustiedot.

    Hälytysjärjestelmän käyttö, päälle- ja poiskytkentä mukaan lukien, käytetyt komennot ja niiden suorittajat (koodi), tieto hälytyksen päällekytkennästä varmistuskuvineen tapahtumista sekä seuranta.

    Tiedot sopimuksesta, muutoksista omistajuudessa, asennuksesta, palvelusta ja huollosta.

    Integroitujen lukkojen ja älypistorasian säädinten hallinta (jos nämä on asennettu asiakkaalle).

  • Digitaaliset palvelut ja evästeet
    Sector Alarmin digitaalisten palveluiden ja Omien sivujen käyttöä verkossa ja sovelluksessa säätelee erillinen käyttäjäsopimus ja tietosuojalausunto. Katso https://omatsivut.sectoralarm.fi/

    Evästeiden käyttö verkkosivuillamme on määritelty evästekäytännössämme, josta löydät tietoja evästeiden käytöstä, ja voit päättää hyväksytkö evästeet ja mitkä evästeet haluat hyväksyä. Katso https://www.sectoralarm.fi/cookies/

Sector Alarm käsittelee tietoja siinä määrin, kun tarkoitus vaatii. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tietoturvallisesti, paitsi mikäli tiedot ovat nimettömiä tai mikäli niiden säilyttämiselle on muu oikeusperuste.
Sector Alarmin käsittelemät henkilötiedot tulevat pääosin sinulta tai hälytysjärjestelmän käyttäjiltä, joille olet antanut käyttöoikeuden, tai muilta yhteyshenkilöiltäsi. Jotkut tiedot tulevat myös meiltä, muilta tulleista vinkeistä tai Sector Alarmin yhteistyökumppaneilta tai -yrityksiltä, jotka avustavat Sector Alarmia asennuksissa, käyttöönotoissa, luottotietojen tarkistuksissa, asiakaspalvelussa ja seurannassa, laskutuksessa, palveluiden kehittämisessä sekä IT-/teknologiapalveluiden toimittamisessa. Nämä yritykset käsittelevät henkilötietojasi meidän puolestamme siinä rajoitetussa tarkoituksessa, joka on heille pakollinen avun antamiseksi ja sovittujen tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi voimassa olevien tietojenkäsittelysopimusten mukaisesti. Muuten henkilötietojasi ei luovuteta toisille tahoille, ellet ole antanut tähän suostumustasi, esimerkiksi erikoistarjouksen, etu- tai bonusohjelman puitteissa, tai ellei Sector Alarm ole lakisääteisesti velvoitettu antamaan tietoja. Antamalla jäsennumerosi tai vastaavan, yhteistyökumppanuuden etuihin oikeuttavan, tunnisteen meille hyväksyt, että tieto Sector Alarmin asiakkuudesta ja palvelumaksun suuruudesta välitetään etuja tarjoavan yhteistyökumppanin asiakasrekisteriin.

Asiakkaan henkilötiedot säilytetään ja käsitellään EU/ETA-alueella tai kolmannessa maassa EU:n vakiosopimusten ja sovellettavien yksityisyyden suojaa koskevien lakien mukaisesti.

Oikeusperusteena henkilötietojesi käsittelemiselle on asiakassopimusten täytäntöönpano ja sovittujen tuotteiden ja palveluiden toimittaminen sekä pyyntöjesi selvittäminen ennen sopimuksen solmimista ja laillisten velvoitteiden täyttämistä. Muiden käyttötarkoituksien kohdalla oikeusperusteena on suostumuksesi tai oikeutettu etu. Sector Alarmin arvion mukaan meillä on oikeutettu etu vastata pyyntöihin ja seurata niitä liittyen yrityksemme tuotteisiin ja palveluihin sekä viestiä Sector Alarmin uutisista, tarjouksista, tuotteista ja palveluista, ellei tämä ole sinun toiveidesi vastaista. Rekisteröityjä henkilötietoja ja muita tietoja käytetään määrittelemään tai mukauttamaan sinulle suunnattua viestintää ja näin ollen tarjoamaan paremman yhteydenpidon ja kokemuksen.

Voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tai poissulkea jonkin tietyn kanavan viestinnästä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa Sector Alarmin kykyä toimittaa sovittuja palveluita ilman, että tämä on Sector Alarmin puolelta sopimusrikkomus

Sinulla on oikeus nähdä, oikaista ja poistaa henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen eli oikeus saada omat Sector Alarmille antamasi henkilötiedot, joita käsitellään sähköisesti. Voit saada tiedot suoraan itsellesi tai pyytää, että ne toimitetaan toiselle toimittajalle/rekisterinpitäjälle. Ellei toisin pyydetä, tiedot toimitetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Jotta voit käyttää oikeuksiasi, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojalausunnon lopusta.

Jos koet, että Sector Alarmin henkilötietojen käsittely loukkaa yksityisyyttä koskevaa lainsäädäntöä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Tämä tietosuojalausunto saattavat muuttua, jos tuotteemme ja palvelumme tai yksityisyyttä koskeva lainsäädäntö muuttuu. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina verkkosivuiltamme osoitteesta www.sectoralarm.fi.

Tietosuojalainsäädännön mukainen palveluntarjoaja ja rekisterinpitäjä on Sector Alarm Oy, Y-tunnus: 0667761-0. Puhelin 0207 345 000. Osoite: Valimotie 21, 00380 Helsinki. Sähköposti: asiakaspalvelu@sectoralarm.fi