”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä

”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä

Julkaistu: toukokuuta 09, 2023 Kirjoittaja  Outi Potila

Minea Blomqvist-Kakko on golfammattilainen ja perheenäiti, jolle turvallisuus on tärkeä asia. Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa golfperheen kotia paloilta ja murroilta silloinkin, kun perhe viettää aikaa matkoilla ja pelikentillä.

Minea Blomqvist-Kakko on naimisissa, kahden lapsen äiti ja golfammattilainen. Perheen kotia suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä. "Olen luonteeltani vähän sellainen varmistelijatyyppi", hän sanoo.

Blomqvist-Kakko on paljon lasten kanssa yksin kotona, kun puoliso on kisareissuilla. Siksi paloturvallisuus on hänelle erityisen tärkeää. "Jos sattuu tilanne, että palo syntyy, enkä itse pääse soittamaan apua, tiedän, että hälytyskeskukseen menee viesti."

 

Perhe matkustaa paljon ja viettää aikaa golfkentillä, joten kodin hälytysjärjestelmä on tärkeä apu kodin turvaamiseen. "Tämä palvelu tuo meille ja meidän perheeseen turvaa", Minea Blomqvist-Kakko toteaa.

Haluatko tietää lisää Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä? Vastaa muutamaan kysymykseen ja jätä tarjouspyyntö!

Haluatko lukea lisää kodin suojaamisesta? Lue seuraavaksi ”Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän