Voiko kissa tai koira laukaista murtohälytyksen?

Kodin hälytysjärjestelmän murtosuojausta kannattaa käyttää, vaikka kotona olisi lemmikkieläimiä. Liiketunnistimen herkkyyttä voi säätää tai sen voi ottaa kokonaan pois päältä.

Liiketunnistin laukaisee hälytyksen havaitessaan liikettä. Murtotilanteessa varkaan liikkeet eivät jää huomaamatta, mutta miten murtosuojaus toimii, jos kotona on lemmikkejä?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmään voi määritellä, miten herkästi liiketunnistin reagoi. Kun liiketunnistimen lemmikkieläinasetus on päällä, lattiatasossa liikkuvat, alle 20 kg painavat lemmikit voivat liikkua tilassa aiheuttamatta hälytystä.

Jos lemmikit pääsevät kiipeilemään liikesensorin peittoalueella, virhehälytyksiä voi tulla. Siinäkin tapauksessa kamerailmaisimen kuvat kuitenkin paljastavat, onko kyseessä kiipeilevä kissa vai kutsumaton vieras.

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kodin murroilta ja reagoi kutsumattomiin vieraisiin välittömästi.

 

Kotona-tila suojaa kuoren

Paras keino välttyä virhehälytyksiltä ja suojata kuitenkin koti tehokkaasti, on käyttää hälytysjärjestelmän Kotona-tilaa eli niin sanottua kuorisuojausta.

Silloin liiketunnistimet ovat pois päältä, mutta ovi- ja ikkunatunnistimet, lasirikkoilmaisimet ja tärinäilmaisimet suojaavat kotia murtautujilta. Kotona-tilan ollessa päällä myös isommat lemmikit voivat liikkua kotona vapaasti.

 

Kerro meille lemmikeistä

Kerro lemmikkieläimistäsi asennusvaiheessa, niin asentaja voi varmistaa, että hälytysjärjestelmä suojaa koko kodin ja myös lemmikit mahdollisimman hyvin.

Lisää myös Sector Alarm –sovelluksen tai Omien sivujen sijaintitietoihin maininta asunnossa olevista lemmikeistä, niin tieto on myös hälytyskeskuspäivystäjän käytettävissä hälytystilanteessa.

Lue lisää aiheesta

Kodin ja autotallin suojaus

Kodin ja autotallin murtosuojaus kuntoon

Murtovaras valitsee useimmiten helpoimman kohteen. Sector Alarmin asiantuntijat kertovat, miten suojaat kodin, autotallin ja varaston, ehkäiset murtoyrityksiä ja vaikeutat ratkaisevasti varkaan työtä.

Vanhemmat ja lapsi sohvalla

Näin hälytysjärjestelmä tuo turvaa kun olet kotona

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotia kellon ympäri. Kun olet kotona, kytke päälle hälytysjärjestelmän Kotona-tila eli niin sanottu kuorisuojaus. Se valvoo murtojen varalta ja huolehtii, ettei pieni lapsi, unissakävelijä tai muistisairas poistu huomaamatta.

Suojaa kotisi nyt!

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja sen asukkaat murroilta 24/7.

Muut aihealueet