Lemmikki yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Lemmikkieläimet ovat korvaamattoman arvokas osa perhettä. Siksi on tärkeää huolehtia, että koti on turvallinen myös nelijalkaisille perheenjäsenille.

Joka päivä tulee hetkiä, jolloin lemmikit ovat yksin kotona – esimerkiksi kun olet töissä, kylässä tai kauppareissulla. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on silloinkin paikalla ja valvoo kodin ja myös lemmikkieläinten turvallisuutta.

 

Turvaa tulipalon sattuessa

Nopea reagointi tulipalon sattuessa on erityisen tärkeää, kun lemmikki on yksin kotona. Lemmikkisi ei todennäköisesti osaa avata ovea, eikä pysty poistumaan tilasta.

Kun hälytysjärjestelmään yhdistetty savuilmaisin havaitsee savua, Sector Alarmin hälytyskeskus saa tiedon välittömästi. Kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyskeskus voi todentaa palon ja kutsua palokunnan paikalle, vaikka et itse pääsisi paikalle tarkistamaan tilannetta ja huolehtimaan lemmikeistäsi.

Pelastusviranomaisia varten asunnon ulko-oveen kannattaa kiinnittää ”Huoneistossa kotieläimiä”-tarra, joita saat esimerkiksi paloasemilta. Tarran perusteella pelastajat tietävät etsiä lemmikkiä, joka on saattanut mennä tulipaloa piiloon.

 

Valvontakameroiden avulla näet mitä lemmikkisi puuhaavat

Valvontakameroiden avulla näet mitä lemmikkisi puuhaavat

Valvontakameroiden avulla pidät lemmikkejäsi silmällä myös silloin kun et ole itse kotona.

Sector Alarmin HD-valvontakamerat ovat yhteydessä mobiilisovellukseen, jonka avulla voit seurata live-videota kodistasi tai katsoa menneitä tapahtumia videoklippien muodossa – olitpa itse missä tahansa.

Helposti siirreltävän 180° HD-videokameran avulla voit jopa puhua lemmikkisi kanssa, sillä kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaiutin. 

Sector Alarmin valikoimassa on tarjolla valvontakameroita niin ulko- kuin sisäkäyttöön ja niissä on muun muassa suoratoistomahdollisuus, pimeänäkö, Full HD 1080p -kamera sekä liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset puhelimeesi.

 

Hälytysjärjestelmä suojelee myös vahtikoiraa

Moni luottaa murtosuojauksessa vahtikoiraan, mutta valppainkaan vahti ei aina onnistu säikäyttämään murtovarkaita pois.

Hälytysjärjestelmästä kertovat kyltit ja tarrat ennaltaehkäisevät murtoja tehokkaasti. Jos murtoyritys tapahtuu, aiheutunut hälytys saa suurimmassa osassa tapauksista murtautujan luopumaan aikeistaan. Hälytyskeskus saa välittömästi tiedon hälytyksestä, selvittää tilanteen ja kutsuu tarvittavan avun paikalle. Saat myös itse tiedon hälytyksestä ja voit varmistaa, että lemmikkisi on turvassa.

Lue lisää aiheesta
Perhe sohvalla

Monipuolinen hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja asukkaat

Koti on paikka, jossa on hyvä olla ja siksi sen suojaukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Koti onkin hyvä suojata muun muassa vesivahingoilta, paloilta ja murroilta.

Perhe lattialla pelaamassa

Näin valitset parhaan hälytysjärjestelmän kotiisi

Sector Alarmin kouluttaja, Jesse Ketokoski kertoo, mitä kodin turvalaitteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Sector Alarm Thomas

Hälytyskeskus on aina valmiudessa: "Kun hälytys tulee, päivystäjä ottaa tilanteen haltuun"

Hälytyskeskuspäivystäjä Thomas Erikssonin työvuoroissa tilanteet vaihtelevat. Työssä tarvitaan päätöksentekokykyä, tilannetajua ja pelisilmää sekä hyviä työkavereita, kahvia ja lauantaisin pizzaa.

Perhe lähdössä kotoa

Kameratunnistin nopeuttaa avun saamista – näin se toimii

Kameratunnistin on tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Yhdessä ja samassa laitteessa on mukana niin liiketunnistin, lämpöilmaisin kuin hälytyksestä aktivoituva kamera. Hälytyksen sattuessa kuvat nopeuttavat tilanteen tunnistamista ja avun saamista paikalle.

Lapset tekemässä läksyjä

Kun lapsi on yksin kotona: turvallisuusvinkkejä koululaisten vanhemmille

Moni koululainen viettää aikaa yksin kotona iltapäivisin koulun jälkeen ja loma-aikoina, kun vanhemmat ovat töissä. Yksin kotona oleminen sujuu mukavasti, kun kodin turvallisuus on kunnossa.

Lapsi lähdössä matkalle

Matkaan! Hälytysjärjestelmä huolehtii, että koti pysyy kunnossa

Kodin hälytysjärjestelmän ansiosta tiedät, että koti on hyvässä turvassa pitkänkin matkan aikana. Jos jotain tapahtuu, Sector Alarmin hälytyskeskus on aina valmiudessa ja huolehtii avun paikalle.

Sector Alarm - Tiina

Kaikkein tärkein onnistumisen mittari: 99 % tyytyväisiä asiakkaita

Sector Alarmin tärkein tehtävä on huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta. Aivan yhtä tärkeää on tehdä se niin, että asiakas voi joka hetki olla tyytyväinen palveluun. Asiakastyytyväisyyttä mitataan jokaisella kohtaamisella, satoja kertoja päivässä, kertoo Suomen asiakaspalvelutiimin esimies Tiina Okkonen.

Sector Alarmin myyjä esittelemässä palvelua

Sector Alarmista S-ryhmän uusi bonusyhteistyökumppani – ”Kodin turvapalvelut kiinnostavat yhä useampia”

Sector Alarm ja S-ryhmä ovat solmineet valtakunnallista bonusyhteistyötä koskevan sopimuksen. Sopimuksen myötä kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta saa jatkossa S-ryhmän Bonusta.

Lapset makoilemassa lattialla

Ihan eka koulupäivä! Käytännön tietoa ekaluokkalaisille ja vanhemmille

Mitä ensimmäisenä koulupäivänä tapahtuu? Kokosimme vastauksia käytännön kysymyksiin, joita lapsille ja vanhemmille herää koulun kynnyksellä.

Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

”Turvallisuus on yksi maailman megatrendeistä”, sanoo Sector Alarmin uusi toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

Sector Alarmin toimitusjohtajaksi on nimitetty Petteri Kaijasilta, 45. Vahvasti kasvava yritys saa riveihinsä kasvuosaajan, joka uskoo, että kiinnostus kodin turvaamiseen tulee olemaan vahva trendi myös Suomessa. Jalkapalloammattilaisenakin tunnettu Kaijasilta haluaa tuoda parhaat opit pelikentiltä yritysmaailmaan.

Isä ja lapset mökillä

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

Isä ja poika lähdössä luistelemaan

Talvi tulee! Näin koti kannattaa suojata

Miksi kodin ja vapaa-ajan asunnon suojaukseen kannattaa talvella kiinnittää erityishuomiota? Entä miten kodin hälytysjärjestelmä vastaa talven vaatimuksiin? Lue asiantuntijan vastaukset.

Suojaa kotisi nyt!

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja sen asukkaat paloilta ja murroilta 24/7.

Muut aihealueet