Matkaan! Hälytysjärjestelmä huolehtii, että koti pysyy kunnossa

Kodin hälytysjärjestelmän ansiosta tiedät, että koti on hyvässä turvassa pitkänkin matkan aikana. Jos jotain tapahtuu, Sector Alarmin hälytyskeskus on aina valmiudessa ja huolehtii avun paikalle.

Kun yksi suomalainen viettää suuren siivun lomistaan mökkeillen, toinen nauttii matkoista maailmalla ja kolmas kiertelee kotimaassa. Pitkien poissaolojen aikana moni miettii, miten koti pärjää ilman asukkaita – pitääkö kotona käydä tarkistamassa, että paikat pysyvät kunnossa ja ettei kodissa ole käynyt kutsumattomia vieraita?

- Ei välttämättä. Kodin hälytysjärjestelmä auttaa siinä, että asukkaat voivat viettää lomaa ilman huolta kodista. Jos kotona sattuu jotain odottamatonta, saat siitä tiedon ja hälytyskeskus auttaa selvittämään tilanteen, sanoo Sector Alarmin hälytyskeskuksen päällikkö Aleksi Äijö.

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kodin paloilta ja murroilta sekä reagoi odottamattomiin tapahtumiin välittömästi.

 

Naapuri voi nukkua, mutta hälytysjärjestelmä ei lepää lomallakaan

Naapuriapu on arvokas asia ja tärkeää, kun koti halutaan pitää asutun näköisenä lomamatkojen aikana. Postilaatikon tyhjennys, nurmikon leikkaus tai lumenluonti kertovat ei-toivotuille vieraille, ettei asuntoa ole jätetty vaille huolenpitoa.

- On hyvä muistaa, että naapurissakin nukutaan ja lomaillaan, käydään töissä ja harrastuksissa. Vaikka naapuri olisi kuinka tarkkana, kaikkia kodin riskitilanteita on aika mahdotonta huomata heti, kun vahinko sattuu, Aleksi Äijö sanoo.

Kodin hälytysjärjestelmä sen sijaan valvoo lakkaamatta, ei vain asuntomurtojen, vaan monien muidenkin vahinkojen varalta. Ja silloinkin, kun koko naapurusto on tyhjillään.

Kodin hälytysjärjestelmällä on myös ennaltaehkäisevä vaikutus.

- Kun asunnossa on hälytysjärjestelmä ja siitä kerrotaan tarroissa ja kylteissä asunnon ulkopuolella, ei murtautujan tule ainakaan ensimmäisenä mieleen yrittää kyseistä kohdetta, Äijö toteaa.

 

Helposti lisäsuojaa monien vahinkojen varalta

Murroilta ja tulipaloilta suojautuminen on yleisimpiä syitä hälytysjärjestelmän hankkimiseen. Järjestelmästä kannattaa kuitenkin ottaa täysi hyöty, sillä siihen on helposti saatavilla lisäosia, jotka suojaavat kotiasi esimerkiksi vesivahinkojen varalta. Mobiilisovelluksen avulla saat puhelimeesi tiedon myös, jos kotona on pidempi sähkökatko ja ilmoituksen, kun sähköt palautuvat.

- Aina välillä tulee tilanteita, että vaikka kukaan ei olekaan kotona käyttämässä tiskikonetta tai kääntämässä hanaa, vesivuoto saattaa yllättää. Silloin on erityisen hyvä, kun hälytysjärjestelmään yhdistetty vesi-ilmaisin valvoo ja hälyttää heti vuodon havaitessaan, Aleksi Äijö antaa esimerkin vahinkotilanteesta.

Lämpötilailmaisin puolestaan hälyttää, kun lämpötila ylittää tai alittaa siihen määrittelemäsi rajan. Se paljastaa esimerkiksi, jos pakastin on sulamassa, kylmäkellari lämpenee tai asuinhuoneessa viilenee liikaa.

 

Valvontakameroiden avulla voit katsoa live-videota kotoasi

Valvontakameroiden avulla pidät silmällä pihaasi sekä kotisi sisätiloja myös silloin kun olet matkalla.

Sector Alarmin HD-valvontakamerat ovat yhteydessä mobiilisovellukseen, jonka avulla voit seurata live-videota kodistasi tai katsoa menneitä tapahtumia videoklippien muodossa. Saat myös puhelimeesi välittömästi ilmoituksen, mikäli kamerat havaitsevat liikettä. Näin tiedät aina, mitä kotonasi tapahtuu.

Sector Alarmin valikoimassa on tarjolla valvontakameroita niin ulko- kuin sisäkäyttöön ja niissä on muun muassa suoratoistomahdollisuus, pimeänäkö, Full HD 1080p -kamera sekä liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset puhelimeesi.

 

Joku on aina auttamassa

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on yhdistetty omaan hälytyskeskukseen, jossa hälytyskeskustyöhön koulutetut turvallisuusalan ammattilaiset päivystävät kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kun kodit tyhjenevät jouluna, juhannuksena ja lomilla, Sector Alarmin hälytyskeskuksessa töitä tehdään kuten aina.

- Päivästä ja kellonajasta riippumatta olemme valmiudessa ja huolehdimme tarvittavan avun paikalle, Aleksi Äijö vahvistaa.

- Asiakas voi olla kaukana kotoa, mutta saa tietää, mitä on tapahtunut sekä apua ja tukea tilanteeseen. Yhdessä sumplitaan asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu ongelmaan. Vaikka koti jää tyhjilleen, koti ja sen asukkaat eivät jää koskaan kokonaan yksin, Aleksi Äijö painottaa.

Lue myös, miten mobiilisovellus pitää kodin käsissäsi matkoillakin.

Lue lisää aiheesta
Perhe sohvalla

Monipuolinen hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja asukkaat

Koti on paikka, jossa on hyvä olla ja siksi sen suojaukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Koti onkin hyvä suojata muun muassa vesivahingoilta, paloilta ja murroilta.

Perhe lattialla pelaamassa

Näin valitset parhaan hälytysjärjestelmän kotiisi

Sector Alarmin kouluttaja, Jesse Ketokoski kertoo, mitä kodin turvalaitteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Koira katselemassa ulos ikkunasta

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Sector Alarm Thomas

Hälytyskeskus on aina valmiudessa: "Kun hälytys tulee, päivystäjä ottaa tilanteen haltuun"

Hälytyskeskuspäivystäjä Thomas Erikssonin työvuoroissa tilanteet vaihtelevat. Työssä tarvitaan päätöksentekokykyä, tilannetajua ja pelisilmää sekä hyviä työkavereita, kahvia ja lauantaisin pizzaa.

Perhe lähdössä kotoa

Kameratunnistin nopeuttaa avun saamista – näin se toimii

Kameratunnistin on tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Yhdessä ja samassa laitteessa on mukana niin liiketunnistin, lämpöilmaisin kuin hälytyksestä aktivoituva kamera. Hälytyksen sattuessa kuvat nopeuttavat tilanteen tunnistamista ja avun saamista paikalle.

Lapset tekemässä läksyjä

Kun lapsi on yksin kotona: turvallisuusvinkkejä koululaisten vanhemmille

Moni koululainen viettää aikaa yksin kotona iltapäivisin koulun jälkeen ja loma-aikoina, kun vanhemmat ovat töissä. Yksin kotona oleminen sujuu mukavasti, kun kodin turvallisuus on kunnossa.

Sector Alarm - Tiina

Kaikkein tärkein onnistumisen mittari: 99 % tyytyväisiä asiakkaita

Sector Alarmin tärkein tehtävä on huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta. Aivan yhtä tärkeää on tehdä se niin, että asiakas voi joka hetki olla tyytyväinen palveluun. Asiakastyytyväisyyttä mitataan jokaisella kohtaamisella, satoja kertoja päivässä, kertoo Suomen asiakaspalvelutiimin esimies Tiina Okkonen.

Sector Alarmin myyjä esittelemässä palvelua

Sector Alarmista S-ryhmän uusi bonusyhteistyökumppani – ”Kodin turvapalvelut kiinnostavat yhä useampia”

Sector Alarm ja S-ryhmä ovat solmineet valtakunnallista bonusyhteistyötä koskevan sopimuksen. Sopimuksen myötä kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta saa jatkossa S-ryhmän Bonusta.

Lapset makoilemassa lattialla

Ihan eka koulupäivä! Käytännön tietoa ekaluokkalaisille ja vanhemmille

Mitä ensimmäisenä koulupäivänä tapahtuu? Kokosimme vastauksia käytännön kysymyksiin, joita lapsille ja vanhemmille herää koulun kynnyksellä.

Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

”Turvallisuus on yksi maailman megatrendeistä”, sanoo Sector Alarmin uusi toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

Sector Alarmin toimitusjohtajaksi on nimitetty Petteri Kaijasilta, 45. Vahvasti kasvava yritys saa riveihinsä kasvuosaajan, joka uskoo, että kiinnostus kodin turvaamiseen tulee olemaan vahva trendi myös Suomessa. Jalkapalloammattilaisenakin tunnettu Kaijasilta haluaa tuoda parhaat opit pelikentiltä yritysmaailmaan.

Isä ja lapset mökillä

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

Isä ja poika lähdössä luistelemaan

Talvi tulee! Näin koti kannattaa suojata

Miksi kodin ja vapaa-ajan asunnon suojaukseen kannattaa talvella kiinnittää erityishuomiota? Entä miten kodin hälytysjärjestelmä vastaa talven vaatimuksiin? Lue asiantuntijan vastaukset.

Suojaa kotisi nyt!

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja sen asukkaat paloilta ja murroilta 24/7.

Muut aihealueet