Ota lähtölaukaus myyntiurallesi ja hae myyjäksi tiimiimme!

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa parhaimmat myyjät lennätetään kaksi kertaa vuodessa ulkomaanmatkalle yhdessä työkavereiden kanssa? Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja itsesi haastamisesta? Haluatko vaikuttaa suoraan omaan palkkaasi? Mahtavaa, tervetuloa myyjäksi meidän jengiin!

 

ūüďĘ Tarjolla liikkuvaa myyntity√∂t√§‚ÄĮ‚ÄĮ
Etsimme nyt myyji√§ vakituiseen ty√∂suhteeseen. Ty√∂ on liikkuvaa myyntity√∂t√§, ja p√§√§set samalla nautiskelemaan raittiista ulkoilmasta.ūüĆě Olet sitten alanvaihtaja, ty√∂urasi alussa tai jo myyntikokemusta omaava voit menesty√§ meill√§ myyj√§n√§. Jos olet aktiivinen, et pid√§ peukaloiden py√∂ritt√§misest√§ vaan koet itsesi tekij√§ksi lue alhaalta lis√§√§!

ūü§Ē Millaista meill√§ on ty√∂skennell√§?
Myyj√§t ovat yrityksemme syd√§n. ūüíĖ P√§√§set myym√§√§n merkityksellist√§ kodinturvapalvelua, joka turvaa koteja ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa ihmishenki√§. P√§√§set tekem√§√§n myntity√∂t√§ kasvotusten. Ty√∂p√§iv√§t alkavat toimistolta, jossa treenaamme myyntity√∂n eri vaiheita p√§ivitt√§in sek√§ katsomme tavoitteet p√§iv√§lle. T√§m√§n j√§lkeen menemme asuinalueille kohtaamaan asukkaita ja sopimaan tapaamisia asiakkaiden kanssa sek√§ pit√§m√§√§n tapaamisia asukkaiden kotiin. Ty√∂ on iltapainotteista ja pystyt ty√∂skentelem√§√§n meill√§ osa- tai kokoaikaisena, 3-5 p√§iv√§n√§ viikossa.

Kentt√§myyntimme toimii urheilumaailman tavoin ‚Äď tuemme toisiamme p√§ivitt√§in, onnistumme joukkueena ja juhlimme onnistumisia yhdess√§! ‚ú®

ūü§Ē Mit√§ tarjoamme sinulle?

Kattavan koulutuksenūüéď
Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Riittää, että olet valmis oppimaan uutta! Tiimisi kapteeni sekä koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy takaavat päivittäisen koulutuksen kehityksesi tueksi.

Hienoja uramahdollisuuksiaūüöÄ
Kasvumme my√∂t√§ pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia sek√§ Suomessa ett√§ kansainv√§lisesti. Vuonna 2021 miltei puolet (46%) ylennyksist√§ Suomessa tehtiinkin sis√§isesti!‚ÄĮ

Tavoitteellisen ja liikkuvan ty√∂nūüéĮ‚ÄĮ
Pääset seuraamaan omaa kehittymistäsi tavoitteiden kautta. Tämä duuni ei ole pönöttävää toimistotyötä, vaan vietät työpäiväsi asuinalueilla sekä asukkaiden kotona.

Mukavan ty√∂yhteis√∂nūü•į
Saamme huipputuloksia henkilöstötyytyväisyyskyselyissä, ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Tsekkaa @sectoralarmstaff -tililtämme miten positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki meillä on!

Merkityksellisen ty√∂nūüíĚ
Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi el√§√§. T√§m√§ antaa vahvan merkityksen jokaiseen ty√∂p√§iv√§√§mme. Pssst... Lue t√§√§lt√§ mit√§ mielt√§ asiakkaamme ovat palvelustamme.‚ÄĮ

Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasiūüíł
Vuonna 2021 ennätysmäärä kauppoja kuukaudessa oli 37 kauppaa, mikä tarkoitti myyjälle yli 7 000 euron palkkaa! Yli puoli vuotta talossa olleet ansaitsevat keskimäärin noin 2 200 euroa kuukaudessa.

Motivoivia myyntikilpailujaūüŹÜ
Järjestämme erilaisia myyntikilpailuja. Palkitsemme onnistumisista: esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa voit voittaa paikan ulkomaanmatkalle firman piikkiin! 

ūü§Ē Mit√§ odotamme sinulta?
‚úĒ 18 vuoden ik√§√§
‚úĒ Puhdasta rikosrekisteri√§
‚úĒ Erinomaista suomen kielen taitoa
‚úĒ Timanttista asennetta ja halua oppia sek√§ kehitty√§!

ūüĒé Kiinnostuitko? Hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ūüĎá
Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääset keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä työtehtävään liittyen, voit olla yhteydessä kaupunkisi rekrytoijaan puhelimitse, arkisin klo 10-17. Rekrytoijat tavoitat alla olevista numeroista:

Bettina 040 620 7882 (Helsinki, Lappeenranta, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio)
Nicola 040 584 5897 (Pori, Seinäjoki)
Mikael 040 513 4251 (Helsinki, Oulu, Joensuu)
Samu 040 684 4693 (Tampere, Turku, Lahti, Rovaniemi)

Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18 vuotiaana yli 6 tonnin kuukausipalkka
Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18-vuotiaana yli 6 tonnin liksa

Henri Karastie on tuore merkonomi, joka on lyhyessä ajassa kasvanut yrityksemme TOP5-kenttämyyjiin koko Suomessa. Lue lisää Henrin matkasta menestykseen blogistamme.

Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi
Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi

Niko Henttinen työskentelee Sector Alarm Suomen myyntijohtajana ja nyt hän tarjoaa arvokkaita vinkkejä huippumyyjäksi haluaville. Lue lisää ja ota Nikon vinkit talteen! 

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa
Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Elina Ajo loistaa kirkkaana esimerkkinä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Lue lisää Ellun matkasta esihenkilötehtäviin blogistamme. 

Kurkista myyjän päivään Sector Alarmilla

Katso video tästä Katso video tästä