Ota lähtölaukaus myyntiurallesi ja hae myyjäksi tiimiimme!

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa parhaimmat myyjät lennätetään kaksi kertaa vuodessa ulkomaanmatkalle yhdessä työkavereiden kanssa? Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja itsesi haastamisesta? Haluatko vaikuttaa suoraan omaan palkkaasi? Mahtavaa, tervetuloa myyjäksi meidän jengiin!

 

📢 Tarjolla liikkuvaa myyntityötä  
Etsimme nyt myyjiä vakituiseen työsuhteeseen. Työ on liikkuvaa myyntityötä, ja pääset samalla nautiskelemaan raittiista ulkoilmasta.🌞 Olet sitten alanvaihtaja, työurasi alussa tai jo myyntikokemusta omaava voit menestyä meillä myyjänä. Jos olet aktiivinen, et pidä peukaloiden pyörittämisestä vaan koet itsesi tekijäksi lue alhaalta lisää!

🤔 Millaista meillä on työskennellä?
Myyjät ovat yrityksemme sydän. 💖 Pääset myymään merkityksellistä kodinturvapalvelua, joka turvaa koteja ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa ihmishenkiä. Pääset tekemään myntityötä kasvotusten. Työpäivät alkavat toimistolta, jossa treenaamme myyntityön eri vaiheita päivittäin sekä katsomme tavoitteet päivälle. Tämän jälkeen menemme asuinalueille kohtaamaan asukkaita ja sopimaan tapaamisia asiakkaiden kanssa sekä pitämään tapaamisia asukkaiden kotiin. Työ on iltapainotteista ja pystyt työskentelemään meillä osa- tai kokoaikaisena, 3-5 päivänä viikossa.

Kenttämyyntimme toimii urheilumaailman tavoin – tuemme toisiamme päivittäin, onnistumme joukkueena ja juhlimme onnistumisia yhdessä! ✨

🤔 Mitä tarjoamme sinulle?

Kattavan koulutuksen🎓
Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Riittää, että olet valmis oppimaan uutta! Tiimisi kapteeni sekä koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy takaavat päivittäisen koulutuksen kehityksesi tueksi.

Hienoja uramahdollisuuksia🚀
Kasvumme myötä pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Vuonna 2021 miltei puolet (46%) ylennyksistä Suomessa tehtiinkin sisäisesti! 

Tavoitteellisen ja liikkuvan työn🎯 
Pääset seuraamaan omaa kehittymistäsi tavoitteiden kautta. Tämä duuni ei ole pönöttävää toimistotyötä, vaan vietät työpäiväsi asuinalueilla sekä asukkaiden kotona.

Mukavan työyhteisön🥰
Saamme huipputuloksia henkilöstötyytyväisyyskyselyissä, ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Tsekkaa @sectoralarmstaff -tililtämme miten positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki meillä on!

Merkityksellisen työn💝
Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää. Tämä antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Pssst... Lue täältä mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme. 

Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasiđź’¸
Vuonna 2021 ennätysmäärä kauppoja kuukaudessa oli 37 kauppaa, mikä tarkoitti myyjälle yli 7 000 euron palkkaa! Yli puoli vuotta talossa olleet ansaitsevat keskimäärin noin 2 200 euroa kuukaudessa.

Motivoivia myyntikilpailuja🏆
Järjestämme erilaisia myyntikilpailuja. Palkitsemme onnistumisista: esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa voit voittaa paikan ulkomaanmatkalle firman piikkiin! 

🤔 Mitä odotamme sinulta?
✔ 18 vuoden ikää
✔ Puhdasta rikosrekisteriä
âś” Erinomaista suomen kielen taitoa
✔ Timanttista asennetta ja halua oppia sekä kehittyä!

🔎 Kiinnostuitko? Hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa 👇
Jätä yhteystietosi, niin rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääset keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä työtehtävään liittyen, voit olla yhteydessä rekrytointiimme puhelimitse (045 490 7484) aina arkisin klo 10–16.

Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18 vuotiaana yli 6 tonnin kuukausipalkka
Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18-vuotiaana yli 6 tonnin liksa

Henri Karastie on tuore merkonomi, joka on lyhyessä ajassa kasvanut yrityksemme TOP5-kenttämyyjiin koko Suomessa. Lue lisää Henrin matkasta menestykseen blogistamme.

Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi
Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi

Niko Henttinen työskentelee Sector Alarm Suomen myyntijohtajana ja nyt hän tarjoaa arvokkaita vinkkejä huippumyyjäksi haluaville. Lue lisää ja ota Nikon vinkit talteen! 

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa
Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Elina Ajo loistaa kirkkaana esimerkkinä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Lue lisää Ellun matkasta esihenkilötehtäviin blogistamme. 

Kurkista myyjän päivään Sector Alarmilla