mistä hälytysjärjestelmän hinta koostuu

Mistä hälytysjärjestelmän hinta koostuu?

Julkaistu: syyskuuta 29, 2023 Kirjoittaja  Outi Potila

Harkitsetko kodin hälytysjärjestelmän hankkimista, mutta hälytysjärjestelmän hinnoitteluun liittyvät asiat tuntuvat sekavilta ja vaikeilta ymmärtää? Ei hätää! Haluamme kertoa lisää Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinnasta, ja toivottavasti samalla oikaista myös käsitystä hälytysjärjestelmien kalleudesta.

Moni asiakkaamme on ajatellut ennen hälytysjärjestelmän hankkimista, että hälytysjärjestelmät ovat liian kalliita tavallisiin koteihin. Suurin osa Sector Alarmin asiakkaista on kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä, joiden kodeista ei löydy suuria rikkauksia tai taideaarteita. Koti halutaan suojata murroilta, tulipaloilta ja vesivuodoilta, ja samalla antaa lisäturvaa kotona oleileville rakkaille ihmisille ja lemmikeille.

 

Miksi kotiin kannattaa ylipäätään hankkia hälytysjärjestelmä?

Koti on paikka, jossa haluamme tuntea olevamme turvassa ja suojassa. Hälytysjärjestelmä tuo turvaa ja mielenrauhaa kaikille kodin asukkaille, olivatpa he sitten töissä, koulussa, kotona, harrastuksissa tai reissussa.

Erilaisia hälytyslaitteistoja on tarjolla paljon, mutta Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä eroaa niistä oman sertifioidun hälytyskeskuksen ansiosta. Hälytyskeskus on Sector Alarmin hälytysjärjestelmän todellinen sydän, josta käsin on pelastettu niin lemmikkien kuin ihmisten henkiä, ja pysäytetty murtoja ja estetty suurempien tulipalojen ja vesivahinkojen syntyminen.

Kotiin asennettavat palkitut Sector Alarmin hälytyslaitteet mahdollistavat kodin ympärivuorokautisen hälytyskeskusvalvonnan, ja kaikki hälytykset menevät suoraan Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuksessa tilanne otetaan välittömästi haltuun, ja kutsutaan tarvittaessa apua paikalle.

Toisin kun monet rautakaupassa myytävät hälytysjärjestelmät, Sector Alarmin hälytysjärjestelmä sisältää myös erittäin tehokkaan palohälytysjärjestelmän. Kodit ovat nykyisin täynnä sähkölaitteita, ja sähköpalojen riski on moninkertaistunut. Kattava palosuojaus onkin kaikista tärkein asia monelle asiakkaallemme. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän erittäin tarkat optiset savuilmaisimet havaitsevat pienimmänkin määrän savua, ja ilmoittavat mahdollisesta tulipalosta hyvin varhaisessa vaiheessa.

 

Hälytysjärjestelmä ja siihen liittyvät kustannukset

Hälytysjärjestelmän hinta vaihtelee ostopaikan ja toimittajan mukaan, ja hälytysjärjestelmän hintaan vaikuttavat useat tekijät - teknologiset ratkaisut, hälytyslaitteiston laatu ja laajuus, mahdollinen aloitus- tai asennusmaksu, valvontapalvelumaksu ja mahdolliset hälytyskäyntimaksut.

Kun pohdit hälytysjärjestelmän asentamista kotiin tai mökille, on tärkeää ymmärtää, että hälytysjärjestelmä ei ole vain rahallinen investointi kodin tai mökin suojaamiseen, vaan se on myös investointi perheen turvallisuuteen. Vaikka hälytysjärjestelmän hankkiminen voi tuntua kalliilta, se voi pitkällä aikavälillä säästää rahaa esimerkiksi vakuutusmaksuissa tai varkauden aiheuttamissa taloudellisissa menetyksissä. Hälytysjärjestelmät ovat myös pelastaneet ihmisten ja lemmikkien henkiä.

 

Mistä kodin hälytysjärjestelmän hinta koostuu?

Hyvä hälytysjärjestelmä ja kodin turvapalvelu ottavat huomioon perheen yksilölliset tarpeet sekä kodin erilaiset riskitekijät. Koska jokainen koti asukkaineen on ainutlaatuinen, haluamme aina tarjota asiakkaan tarpeisiin sopivan räätälöidyn ja yksilöllisen palveluratkaisun.

Sector Alarmin hälytyslaitteiston aloituspaketti on suunniteltu niin, että siinä on mukana kaikki tarvittavat komponentit, joita hälytysjärjestelmä toimiakseen tarvitsee. Pieneen kotiin aloituspaketti voi olla sellaisenaan täysin riittävä. Joskus meiltä kysytään, miksi aloituspaketti ei ole sopiva ja riittävä kaikille. Valitettavasti on aivan mahdotonta tehdä jokaiseen kotiin sellaisenaan sopiva ja riittävä aloituspaketti, sillä niin asuntoja kuin ihmisiäkin on monenlaisia. Tavoitteemme myös on, että asiakas saa aina kotiinsa sopivan kokonaisuuden, eikä hänen tarvitse maksaa turhista laitteista, joita omaan kotiin ei välttämättä tarvitse.

Kun hälytysjärjestelmää suunnitellaan, pitää ottaa huomioon muunmuassa seuraavat asiat:

    • Asunnon koko ja kerrosmäärä
    • Sisäänkäyntien sijainti ja määrä
    • Asiakkaan omat toiveet (esimerkiksi kattava suojaus vesivahinkojen varalle)
    • Arkea helpottavien älyominaisuuksien ja tuotteiden määrä (esimerkiksi älylukko tai valvontakamera)

 

Hälytysjärjestelmän ylläpito ja tuki kuuluvat aina hintaan Sector Alarmilla

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinta koostuu laitteiston asennusmaksusta (katso aloituspaketin tämänhetkinen hinta täältä) ja hälytyspalvelun kuukausimaksusta. Sector Alarmin hälytyspalvelun kuukausimaksu on alkaen 49,90 € / kk. Meillä on käytössä hintakatto, joten laitteiden lukumäärästä riippumatta kuukausimaksu on korkeintaan 59,90 € / kk.

Kuukausimaksuun sisältyy ympärivuorokautinen hälytyskeskusvalvonta ja asiakaspalvelu, maksuttomat vartijakäynnit ja laitteiston ylläpito ja huolto.

Kotiisi asennettavat hälytyslaitteet pysyvät koko asiakkuuden ajan Sector Alarmin omaisuutena. Sinä maksat aloituksen yhteydessä laitteiston asennuksen, ja me huolehdimme siitä eteenpäin kaikesta muusta. Me pidämme huolta, että laitteisto toimii moitteetta, ja sen toiminta testataan säännöllisesti. Ilmoitamme, kun on aika vaihtaa paristot, ja lähetämme sinulle postitse laitteeseen sopivat paristot.

 

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinnassa ei ole piilokuluja

Meillä ei ole piilokuluja, ja haluamme olla avoimia hinnoittelun suhteen. Tavoitteemme on, että jokainen asiakas ymmärtää tarkalleen, mitä palveluita hän ostamassa, ja miten palvelun hinta muodostuu.

Hälytyspalvelusopimus tehdään aina kasvotusten asennuskäynnin yhteydessä, ja ilmoitamme kaikki kustannukset selkeästi ennen sopimuksen tekemistä. Näin vältämme ikävät yllätykset ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat vastinetta rahoilleen.

Olemme saaneet Truspilot -palvelussa täydet 5 tähteä asiakkailtamme, ja haluamme olla jatkossakin asiakkaidemme luottamuksen ja kiitosten arvoinen.

 

Sector Alarmin hälytyslaitteisto on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja

Haluamme olla turvallisuusteknologian edelläkävijä, ja siksi kehitämme jatkuvasti laitteitamme ja palveluitamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita, ja tuomaan mielenrauhaa asiakkaidemme arkeen.

Sector Alarmin vuonna 2022 lanseerattu Smart Alarm System -hälytysjärjestelmä voitti arvostetun Reddot Design Awards 2022 -palkinnon kilpailun tuotesuunnittelukategoriassa. Kansainvälinen Red Dot Award -palkinto viestii Sector Alarmin halusta panostaa tuotteiden muotoiluun, innovatiivisuuteen, laatuun ja toiminnallisuuteen.

Tänä vuonna Sector Alarmille myönnettiin iF Design Award, joka on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. iF Design Award -palkintoa pidetään merkkinä korkeasta laadusta, innovaatiosta ja luovuudesta. Sector Alarmin mobiilisovellus ja Smart Alarm System -laitteisto palkittiin Product UX -kategoriassa saumattoman käyttökokemuksensa ja visuaalisesti yhtenäisen muotoilunsa ansiosta.

Sector Alarmin menestys kisoissa kertoo Sector Alarmin jatkuvasta sitoutumisesta asiakkaidemme turvallisuuden parantamiseen ja huippuluokan teknologian kehittämiseen.

 

Miksi kannattaa hankkia kodin hälytysjärjestelmä Sector Alarmilta?

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja meillä on yli 600 000 tyytyväistä, turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme täältä.

Haluatko suojata kotisi ja perheesi? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!

Haluatko lukea lisää kodin turvaamisesta? Lue seuraavaksi Mitä sinun pitää tietää kodin hälytysjärjestelmistä?