Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Julkaistu: toukokuuta 30, 2021 Kirjoittaja  Jenni Lahtinen

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä.

Jussi Piha on tamperelainen perheenisä, jonka perheeseen kuuluu vaimo ja kolme pientä lasta. Päätyökseen Piha toimii mediamyyjänä ja lisäksi urheilupuolella pelaa salibandya edustaen Tampereen Classicia ja Suomen maajoukkuetta.

Perheen kotia suojaamaan valittiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä. ”Tärkeintä oli lisätä yleistä turvallisuutta kun olen paljon poissa töiden takia työreissuilla ja pelien takia pelireissuilla. Pikkuhiljaa myös lapset kasvavat ja kotiin tarvitaan tukea ja turvaa, kun me vanhemmat emme ole koko ajan katsomassa perään. Se on meille se tärkein juttu.”

 

Hälytysjärjestelmän asennuksesta Jussi Pihalla on vain positiivisia kokemuksia. ”Asennus sujui loistavasti. Asentaja oli tosi mukava, otti huomioon meidän tarpeemme ja teki sen näköisen ratkaisun, mitä me tänne oikeasti tarvitsimme.” 

Jussi Piha arvosti asentaja kiireetöntä asennetta. ”Asentaja ei halunnut täältä äkkiä pois, vaan halusi, että meillä on turvallinen fiilis. Myös käyttöopetus oli loistavaa. Tiesimme saman tien, miten homma toimii eikä ole tullut kertaakaan mitään vääriä hälytyksiä sen takia”, Piha kertoo.

”Loistava palvelu ollut kokonaisuudessaan”, hän kiteyttää kokemuksensa.

Haluatko suojata kotisi hälytysjärjestelmällä? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!

Haluatko lukea lisää kodin suojaamisesta? Lue seuraavaksi ”Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän