Tee se itse turvajärjestelmä vai turvapalvelu

Tee se itse -turvajärjestelmä vai Sector Alarmin hälytysjärjestelmä?

Julkaistu: maaliskuuta 10, 2023 Kirjoittaja  Outi Potila

Tee se itse -turvajärjestelmä on kustannustehokas ratkaisu kotiisi, mutta tiedätkö mitä eroa on Tee se itse -turvajärjestelmällä ja Sector Alarmin avaimet käteen -turvapalvelulla? 

Hälytyskeskuksen valvoma turvajärjestelmä on huoleton ratkaisu

Oleellisin ero Sector Alarmin hälytysjärjestelmän ja itse-asennettavien hälytyslaitteiden välillä on hälytyskeskusyhteys. Mikäli itse asennetut turvalaitteet havaitsevat esimerkiksi savua tai murtoyrityksen kotonasi, turvajärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi, mutta sinun vastuullesi jää ilmoituksiin reagointi. Sector Alarmin hälytyslaitteet taas lähettävät reaaliajassa hälytyksestä ilmoituksen hälytyskeskukseemme, jossa turvallisuusalan ammattilaiset ovat jatkuvasti valmiina reagoimaan välittömästi erilaisiin hälytystilanteisiin. Avaimet käteen -turvapalveluun kuuluu myös maksuttomat vartijakäynnit, joten hälytyskeskuspäivystäjä voi tarvittaessa lähettää paikalle vartijan tai kutsua apuun virkavaltaa. 

 

Suomen turvallisin hälytyskeskus

Sector Alarmilla on oma sertifioitu hälytyskeskus, jonka tilat, toiminta ja tekniset ominaisuudet ovat käyneet läpi perusteellisen ja monivaiheisen arvioinnin, ja niiden on todettu täyttävän kansainvälisen laatustandardin tiukennetut vaatimukset. Hälytyskeskuksemme on ensimmäisenä Suomessa saanut laatusertifikaatin, joka vahvistaa, että hälytyskeskus on päivitetyn SFS-EN 50518:2019 -laatustandardin mukainen.

 

Sector Alarm tarjoaa täyden palvelun turvajärjestelmän kotisi suojaksi

Valitsemalla Sector Alarmin kodin turvajärjestelmän voit huoletta jättää kotisi suojaamisen meidän vastuullemme. Sinun ei tarvitse tietää, mitä laitteita kotisi suojaaminen vaatii tai mihin mikäkin laite kannattaa asentaa. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat laitteiden asennuksen, tarkistuksen ja huollon puolestasi.


Sector Alarmin tarjoaman täyden turvallisuuspalvelun myötä voit olla varma siitä, että jokainen laite on jatkuvasti toimintakunnossa. Teknisen vian, pidemmän sähkökatkon, paristojen loppumisen tai muun häiriön sattuessa hälytyskeskuksemme saa asiasta tiedon välittömästi ja ottaa sinuun yhteyttä. Tarvittaessa voimme kutsua asentajan paikalle huoltokäynnille. Turvajärjestelmään kuuluvilla laitteilla on myös elinikäinen takuu asiakkaillemme, joten mikäli laite rikkoutuu teknisen vian takia, asennamme uuden laitteen maksutta rikkoutuneen tilalle. Itse asennettavissa laitteissa asennus, huolto ja järjestelmän toiminnan ylläpito jää kokonaan sinun vastuullesi.

 

Turvajärjestelmä tuo mielenrauhaa

Sector Alarmin turvajärjestelmä antaa mielenrauhaa ja luo turvallisuudentunnetta. Olitpa siis kotona, töissä tai reissussa, voit olla varma siitä että kotisi turvajärjestelmän laitteet ovat toimintakunnossa ja apu on saatavissa paikalle 24/7 – me suojaamme kotisi. 

 

Oletko valmis suojaamaan kotisi?

Kiinnostuitko hälytyskeskuksen valvomasta hälytysjärjestelmästä? Jätä meille tarjouspyyntö tästä!

Lue myös Kuinka valitsen kotiini sopivan hälytysjärjestelmän?