Havaitse vesivuodot
ajoissa

Kodin hälytysjärjestelmään liitettävät vesi-ilmaisimet ehkäisevät vesivahinkoja. Aikaa jäljellä:
Kodin hälytysjärjestelmään liitettävät vesi-ilmaisimet ehkäisevät vesivahinkoja.
Pyydä tarjous Pyydä tarjous
Suojaa kotisi paloilta ja murroilta ja hyödynnä 50 % alennus.
Aikaa jäljellä:
Suojaa kotisi paloilta ja murroilta ja hyödynnä 50 % alennus.
Suojaa kotisi vesivahingoilta

Vesivahinko

Vesivahingot ovat joka kodin vakava uhka

Vesivuotojen aiheuttamat vahingot esimerkiksi katolla, keittiössä tai kellarissa voivat olla yksi kalleimmista ja vaikeimmin havaittavista kotiisi kohdistuvista uhkista. Niiden korjaamiseen voi mennä kuukausia ja kosteus sekä home voivat aiheuttaa terveysongelmia. Ilmaisimemme havaitsevat pienimmätkin vesimäärät ja varoittavat sinua ennen merkittävien vahinkojen syntymistä.

check mark

Havaitsee jopa pienen vesimäärän tarkasti

check mark

Kompakti muotoilu sopii kaikkiin kodin tiloihin

check mark

Veden aktivoimat ilmoitukset hälytyskeskukseemme

check mark

Hälytyskeskus voi lähettää vartijan paikalle pysäyttämään vuodot 24/7

Suojaa myös vapaa-ajan asuntosi vesivahingoilta

Omistatko mökin tai vapaa-ajan asunnon, joka on ehkä tyhjillään pitkiä aikoja? Astianpesukoneen tai muun laitteen putkessa oleva vuoto voi aiheuttaa suuria vesivahinkoja esimerkiksi keittiössä.

 

Vesi-ilmaisimemme havaitsevat pienimmätkin vesimäärät ja varoittavat sekä sinua että meitä niistä välittömästi. Saatat olla liian kaukana tehdäksesi asialle mitään, mutta me voimme lähettää jonkun pysäyttämään vuodon välittömästi ennen kuin liikaa vahinkoa ehtii syntyä.

Suojaa myös vapaa-ajan asuntosi vesivahingoilta

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu

Olet yhden napsautuksen päässä hinnastasi... Kiitos vastauksistasi! Saat nyt 50 % alennuksen kodin hälytysjärjestelmästä! Jätä meille yhteystietosi ja hyödynnä hintaetu!


Pyydä ilmainen tarjous nyt
Edullinen tarjous

Edullinen tarjous

kotisi ja perheesi suojaamiseksi.

Räätälöitävissä

Räätälöitävissä

juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ammattimainen asennus

Ammattimainen asennus

ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Esittelyssä

Vesi-ilmaisin

Havaitse vuodot ennen kuin ne aiheuttavat kalliita vesivahinkoja.

Tutustu vesi-ilmaisimeen Tutustu vesi-ilmaisimeen
Esittelyssä Vesi-ilmaisimen avulla voit välttyä suurilta vesivahingoilta
Erittäin tarkka

Anturi havaitsee pienimmänkin määrän vettä

Kompakti muotoilu

Sopii kaikkiin kodin tiloihin

Veden aktivoimat ilmoitukset

Veden aktivoimat ilmoitukset hälytyskeskukseemme

Soita ja pyydä tarjous
Soita ja pyydä tarjous 09 4255 0654

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Miksi valita Sector Alarm?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 600 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, paristojen vaihdot ja vartijakäynnit. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu RedDot-muotoilupalkinnolla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Lue arvosteluja Sector Alarmista

Suosittuja turvallisuuslaitteita kotiisi

HD-valvontakamera ulkokäyttöön
HD-valvontakamera ulkokäyttöön
check mark

Säänkestävä

check mark

Pimeänäkö

check mark

Liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset

HD-ovikellokamera
HD-ovikellokamera
check mark

Pimeänäkö

check mark

Liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset

check mark

HD-video, kaiutin ja kaksisuuntainen ääni

Yale Doorman - digitaalinen älylukko
Yale Doorman - digitaalinen älylukko
check mark

Hallitse avaimettomasti kotisi lukkoa

check mark

Luo väliaikaisia koodeja vierailijoille

check mark

Vaivaton käyttöönotto

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti nyt 49 € (ovh. 399 €)

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, liikuteltava puheyksikkö, savuilmaisin, ovi- ja tärinätunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Hälytysjärjestelmän aloituspaketin hinta on kertamaksu aloituspaketin laitteiden paikalleen asentamisesta. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Aloituspakettia voi laajentaa tarpeen mukaan erilaisilla lisälaitteilla voimassa olevan hinnaston mukaan. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonusta ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta ja asennuksesta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.