Syystarjous: Kattava hälytysjärjestelmä kotiisi asennettuna 49 € ja lisälaitteet -50%.
Aikaa jäljellä:
Syystarjous: Kattava hälytysjärjestelmä kotiisi asennettuna 49 € ja lisälaitteet -50%.

Tiesitkö nämä 6 arkeasi helpottavaa syytä hankkia kodin hälytysjärjestelmä?

Moni mieltää kodin hälytysjärjestelmän tärkeimmäksi tehtäväksi murtosuojauksen, mutta älykäs hälytysjärjestelmä tekee paljon muutakin. Lue miltä kaikilta vaaratilanteilta hälytysjärjestelmä suojaa kotisi ja perheesi, ja miksi kannattaa valita hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä.

1. Karkota murtovarkaat ja ehkäise murtoja

Kodin ovissa ja ikkunoissa olevat Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat saavat murtovarkaat miettimään kahdesti murtautumista. Mikäli joku kokeilee, turvajärjestelmän tunnistimet havaitsevat välittömästi ulko-oven avaamisen tai ikkunalasin rikkomisen, ja laukaisevat äänekkään hälytyksen. Sector Alarmin oma hälytyskeskus reagoi hälytykseen välittömästi, ja kutsuu tarvittaessa vartijan tai virkavaltaa paikalle.
Ja tiesitkö: että kun kodin hälytysjärjestelmä on kytketty päälle, sinun ei myöskään tarvitse miettiä, jäikö ikkuna auki tai terassin ovi lukitsematta.

2. Erittäin herkät savuilmaisimet varoittavat ajoissa ja minimoivat vahingot

Tulipalo voi levitä räjähtävällä vauhdilla, ja siksi palon varhainen havaitseminen pelastaa henkiä ja auttaa minimoimaan aineelliset vahingot. Sector Alarmin hälytysjärjestelmään kuuluvat erittäin herkät optiset palovaroittimet havaitsevat jopa kytevän palon, ja palohälytys menee aina suoraan hälytyskeskukseen. Vaikka kotisi olisi tyhjillään tai lemmikit olisivat yksin kotosalla, hälytyskeskus reagoi hälytykseen välittömästi ja hälyttää tarvittaessa palokunnan paikalle.

3. Estä vesivahingot ajoissa ja vältä vaivalloiset remontit

Vesivahingot ovat ikäviä, ja kotivakuutuksesta huolimatta ne aiheuttavat paljon ylimääräistä työtä ja murhetta. Kodin riskipaikkoihin, kuten astianpesukoneen lähelle sijoitettu vesi-ilmaisin hälyttää pienimmistäkin vesimääristä ja estää näin suurempien vahinkojen syntymisen.

4. Valvontakamerat tuovat lisäturvaa kotipihalle ja sisätiloihin

Kotona olevat ihmiset ja lemmikit saavat lisäturvaa kodin hälytysjärjestelmään liitetyistä valvontakameroista. Sector Alarmin laitevalikoimasta löytyy useita erilaisia HD-valvontakameroita niin sisälle kuin ulos. Valvontakameroista löytyy esimerkiksi liiketunnistin, puheyhteys ja pimeänäkö, ja voit seurata kameroiden ottamaa videokuvaa puhelimestasi.

5. Sector Alarmin hälytyskeskus on kotisi ja perheesi suojana 24/7

Vaikka itse olisit lomailemassa puhelinverkkojen ulkopuolella, Sector Alarmin hälytyskeskuksessa päivystetään kellon ympäri ja reagoidaan kodistasi tuleviin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa. EN 50518:2019 standardoitu hälytyskeskus hoitaa hälytystilanteet ammattitaitoisesti alusta loppuun, ja hälytyskeskuspäivystäjä voi tarvittaessa kutsua myös vartijan tai viranomaiset apuun. Voit lomailla kaikessa rauhassa, koti pysyy turvattuna.

6. Ihan tavallinenkin koti kannattaa suojata

Mielikuvissa hälytysjärjestelmiä asennetaan hienoihin huviloihin, joiden seinillä on arvotauluja ja pihassa seisoo Tesla. Hälytysjärjestelmiä tilataan kuitenkin kaikista eniten ihan tavallisiin suomalaisiin koteihin, joissa halutaan lisäturvaa ja mielenrauhaa arkeen. Sector Alarmin yksinkertaista hälytysjärjestelmää osaa käyttää niin lapset kuin isovanhemmatkin ja Sector Alarm huolehtii puolestasi laitteiden asennuksesta, ylläpidosta ja huollosta.

Oletko valmis suojaamaan kotisi?

Sector Alarmin asiakkaat ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja asiakastyytyväisyys onkin jatkuvasti 95 %. Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja kertovat lisää.

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu

Olet yhden napsautuksen päässä hinnastasi...

Kiitos vastauksistasi! Saat nyt 350 € alennuksen! Jätä meille yhteystietosi ja hyödynnä syystarjous!


Lue arvosteluja Sector Alarmista