Tee se itse -turvajärjestelmä vai Sector Alarmin hälytysjärjestelmä?

Miten Sector Alarmin hälytysjärjestelmä eroaa itse asennettavista turvajärjestelmistä?

Oleellisin ero Sector Alarmin hälytysjärjestelmän ja itseasennettavien hälytyslaitteiden välillä on hälytyskeskusyhteys. Mikäli itse asennetut turvalaitteet havaitsevat esimerkiksi savua tai murtoyrityksen kotonasi, järjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi, mutta sinun vastuullesi jää ilmoituksiin reagointi. Sector Alarmin hälytyslaitteet taas lähettävät reaaliajassa hälytyksestä ilmoituksen hälytyskeskukseemme, jossa turvallisuusalan ammattilaiset ovat jatkuvasti valmiina reagoimaan välittömästi erilaisiin hälytystilanteisiin.

Sector Alarm tarjoaa täyden palvelun kokonaisuuden kotisi suojaksi

Valitsemalla Sector Alarmin hälytysjärjestelmän, voit huoletta jättää kotisi suojaamisen meidän vastuullemme. Sinun ei tarvitse tietää, mitä laitteita kotisi suojaaminen vaatii tai mihin mikäkin laite kannattaa asentaa. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat laitteiden asennuksen, tarkistuksen ja huollon puolestasi.

Sector Alarmin tarjoaman täyden turvallisuuspalvelun myötä voit olla varma siitä, että jokainen laite on jatkuvasti toimintakunnossa. Teknisen vian, pidemmän sähkökatkon, paristojen loppumisen tai muun häiriön sattuessa hälytyskeskuksemme saa asiasta tiedon välittömästi ja ottaa sinuun yhteyttä. Tarvittaessa voimme kutsua asentajan paikalle huoltokäynnille. Laitteillamme on myös elinikäinen takuu asiakkaillemme, joten mikäli laite rikkoutuu teknisen vian takia, asennamme uuden laitteen maksutta rikkoutuneen tilalle.


Itse asennettavissa laitteissa asennus, huolto ja järjestelmän toiminnan ylläpito jää kokonaan sinun vastuullesi.

Suomen turvallisin hälytyskeskus

Sector Alarmilla on oma sertifioitu hälytyskeskus, jonka tilat, toiminta ja tekniset ominaisuudet ovat käyneet läpi perusteellisen ja monivaiheisen arvioinnin, ja niiden on todettu täyttävän kansainvälisen laatustandardin tiukennetut vaatimukset. Hälytyskeskuksemme on ensimmäisenä Suomessa saanut laatusertifikaatin, joka vahvistaa, että hälytyskeskus on päivitetyn SFS-EN 50518:2019 -laatustandardin mukainen.

Mielenrauhaa 24/7

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä antaa mielenrauhaa ja luo turvallisuudentunnetta. Olitpa siis kotona, töissä tai reissussa, voit olla varma siitä että kotisi hälytysjärjestelmän laitteet ovat toimintakunnossa ja apu on saatavissa paikalle 24/7 – me suojaamme kotisi.

Oletko valmis suojaamaan kotisi?

Vastaa muutamiin kysymyksiin ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, mutta antaa hyvän kuvan siitä, millainen kokonaisuus kotiisi sopii ja paljon se tulisi maksamaan. Voit myös lukea lisää kodin älykkäästä hälytysjärjestelmästä.

Tarjous vain rajoitetun ajan: suojaa koti kampanjahintaan ja säästä 350 €!
Aikaa jäljellä:
Hälytysjärjestelmän aloituspaketti kotiisi asennettuna vain 99 € (arvo 399 €).

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu
Onko kodissasi jo hälytysjärjestelmä?
Kyllä Ei

Olet yhden napsautuksen päässä hinnastasi... Kiitos vastauksistasi! Hälytysjärjestelmä vain 99 € (arvo 399 €). Jätä meille yhteystietosi ja hyödynnä alennettu hinta.

Pyydä ilmainen tarjous nyt