Hälytyspalvelu on kotisi turvana 24/7

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme läpi vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat valmiudessa jatkuvasti ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Sector Alarm suhtautuu turvallisuutesi varmistamiseen erittäin vakavasti.

Hälytyspalveluumme kuuluu:

24/7 hälytyskeskus

24/7 hälytyskeskus

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty hälytyskeskukseemme, jossa hälytyskeskustyöhön koulutetut turvallisuusalan asiantuntijamme päivystävät jatkuvasti. Hälytystilanteessa päivystäjämme ottavat välittömästi yhteyttä asiakkaaseen, selvittävät hälytyksen syyn ja hälyttävät tarvittaessa apua paikalle. Työntekijämme hoitavat päivittäin erilaisia tilanteita. Hälytyksen luonteesta riippumatta saat aina tilanteen edellyttämän avun.

Suojaa murroilta

Suojaa murroilta

Ovitunnistin hälyttää murtotilanteessa. Kamera- ja liiketunnistimet valvovat kotiasi kattavasti ja hälyttävät nopeasti. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille. Voit lisätä murtosuojausta ikkuna- ja lasirikkotunnistimien avulla.

Reagointi tulipaloon

Reagointi tulipaloon

Havaitessaan savua savuilmaisin lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi. Palotilanteessa hälytyskeskus voi hälyttää nopeasti apua paikalle.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hätäpainike

Hätäpainike

Voit hälyttää apua huomaamattomasti hätätilanteessa. Helppo käyttää kaikille perheenjäsenille akuuteissa tilanteissa.

Luotettava tiedonsiirto

Luotettava tiedonsiirto

Kahdennettu tiedonsiirtojärjestelmä varmistaa nopean, luotettavan ja suojatun hälytystiedon siirron (GSM- ja ethernet-yhteydellä).

Ilmaiset hälytyskäynnit

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

Hälytyksen tarkistus

Hälytyksen tarkistus

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa asunnon, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

Paikallisesti koko maassa

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

Lemmikkieläinasetukset

Lemmikkieläinasetukset

Lemmikkieläinasetusten ansiosta alle 20 kg lemmikkisi voivat liikkua vapaasti myös liiketunnistimien tarkkailemalla alueella aiheuttamatta hälytystä.

Lämpötilavahti

Lämpötilavahti

Liiketunnistimen lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä kotisi lämpötilaa. Kameratunnistimen lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen, jos lämpötila nousee nopeasti. Voit lisätä hälytysjärjestelmääsi myös erillisen lämpötilailmaisimen, joka hälyttää lämpötilamuutoksesta.

Sector Alarm -sovellus

Omat sivut ja Sector Alarm -sovellus

Sector Alarm -mobiilisovelluksella ja Omat sivut -verkkopalvelussa voit pitää kotiasi silmällä mistä tahansa. Niiden avulla voit kytkeä hälytyksen päälle ja pois, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 43,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 49,90 €/kk.

kameratunnistin

Kameratunnistin auttaa selvittämään hälytyksen syyn

Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin. Näin säästät kallisarvoista aikaa, jos onnettomuus pääsee sattumaan.

 

Kameratunnistin reagoi ja ottaa kuvia liikkeistä peittoalueellaan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Lisäksi se reagoi lämpötilanmuutoksiin. Kameratunnistin voidaan yhdistää moniin eri ilmaisimiin, jolloin kamera ottaa kuvia, kun siihen yhdistetty ilmaisin hälyttää. Esimerkiksi, kun kamera on yhdistetty savuilmaisimeen, se ottaa kuvia myös savunmuodostuksen yhteydessä.

 

Omilla sivuilla ja Sector Alarm -sovelluksella voit myös tarkistaa kotisi lämpötilan kameratunnistimen avulla. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot. Kameratunnistin ottaa kuvia hälytyksen sattuessa ja kuvat siirtyvät hälytyskeskukseen suojatun yhteyden kautta. Uusimmissa kameroissa on myös mahdollisuus ottaa itse kuvia Sector Alarm –mobiilisovelluksella.