Monipuolinen hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja asukkaat

Koti on paikka, jossa on hyvä olla ja siksi sen suojaukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Koti onkin hyvä suojata muun muassa vesivahingoilta, paloilta ja murroilta.

 

Kotien vesivahingot ovat yleisiä ja syy vahinkoihin löytyy usein ikääntyvistä putkistoista, huonosti tehdyistä liitoksista tai vettä käyttävien laitteiden vioista. Sähkölaitteet taas ovat yleinen palovaaran aiheuttaja.

 

Turvallisuusasiantuntijamme kertovat alla tarkemmin, miten oman kodin voi suojata ikäviltä yllätyksiltä.

Kotien vesivahingot yleisiä

Vesivuotosuojaus

Kotien vesivahingot yleisiä

Kodin murtosuoja on oleellinen osa kodin turvaa, mutta milloin viimeksi tarkistit keittiön tiskiallaskaapin?

 

Sector Alarmin asentajien koulutuksesta vastaava Jesse Ketokoski tietää, että kysymys osuu monen suomalaisen kohdalla arkaan kohtaan. Olemme jo oppineet suojaamaan kodin kutsumattomilta vierailta, mutta unohdamme, että kodin turvallisuus syntyy paljon laajemmasta kokonaisuudesta.

 

- Ja silti juuri siellä keittiön vesipisteen lähellä voi muhia ikävä yllätys. Monilla tiskiallaskaappi on usein niin täynnä tyhjiä pulloja ja roskapusseja, että vesiputkien pienikin tihuttaminen voi jäädä havaitsematta ja aiheuttaa kosteusvaurion.

 

Vesivahingot muodostavat myös suuren osan vakuutusyhtiöihin tulleista korvaushakemuksista. Ikävimpiä yllätyksiä ne ovat kuitenkin talon asukkaille. Talon rakenteisiin pitkän ajan kuluessa imeytynyt kosteus lisää homevaurioiden riskiä ja voi aiheuttaa terveysongelmia.

 

Sector Alarmilla kotien turvallisuutta on tutkittu kansainvälisesti jo 25 vuoden ajan. Hälytysjärjestelmistä on viime vuosina kehitetty yhä monipuolisempia, jotta ne pystyvät huolehtimaan kodeista ja niiden asukkaista entistä perusteellisemmin.

 

Kodin turvalaitteiden hankinnassa onkin viimeisten vuosien aikana näkynyt selvä trendi.

 

- Asiakkaat haluavat yhä murtohälyttimiä, mutta vaativat kodilleen myös laajempaa suojaa. Sen olemme huomioineet myös laitteissamme. Jokaisen aloituspaketin mukana tulee aina keskusyksikön lisäksi savuilmaisin, kamera- ja ovitunnistin sekä älypistorasia ja järjestelmään otetaan lisälaitteena usein vesi-ilmaisin tai muita lisälaitteita, Ketokoski kertoo.

Paloturvallisuus

Nopea ja tehokas palovaroitinjärjestelmä

Tulipaloissa koti voidaan pelastaa vain nopealla toiminnalla. Ripeyteen pohjautuu myös Sector Alarmin palovaroitinjärjestelmä. Savuilmaisimet vahtivat kotia jatkuvasti ja lähettävät muutoksista välittömästi tiedon sekä asukkaille että Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Lisätukea tuovat valvontakamerat, jotka mittaavat huoneen lämpötilaa ja laukaisevat hälytyksen, mikäli 54 asteen lämpötila ylittyy.

 

- Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti kotien paloturvallisuuteen. Murtosuojauskin on yhä tärkeää, mutta seuraukset ovat tulipalossa usein dramaattisemmat. Murtovaras vie irtaimistoa, mutta tulipalossa voimme menettää koko kodin, muistuttaa Aleksi Äijö.

 

Äijö tietää, mistä puhuu, sillä hän työskentelee Sector Alarmin hälytyskeskuksen päällikkönä. Hälytyskeskuksessa päivystetään vuorokauden ympäri ja hälytyksiin reagoidaan välittömästi. Reagointinopeutta myös mitataan ja seurataan jatkuvasti.

 

- Hälytyskeskuksemme toimii Helsingissä, josta hallinnoimme kaikkia asiakkaitamme. Toimenpiteisiin johtavia hälytyksiä saamme noin 10-15 kappaletta kuukaudessa.

 

Kun hälytyskeskuksessa vastaanotetaan hälytys, päivystäjät ottavat ensin yhteyttä kodin asukkaisiin ja tarkastavat tilanteen myös valvontakameroista.

 

- Arvioimme aina tilannekohtaisesti, lähetämmekö paikalle vartijan vai ilmoitammeko asiasta suoraan viranomaisille, kuten poliisille. Tulipalon sattuessa paikalle lähtee tietenkin välittömästi palokunta. Tärkeintä on aina nopea toiminta.

Kodin hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmän hinta on luultua edullisempi

Kodin turvapalveluun liittyy yhä paljon väärinkäsityksiä. Mielikuvissa valvontakameroita asennetaan hulppeisiin huviloihin, joiden seinillä on arvotauluja ja pihassa seisoo Porsche.

 

Jesse Ketokoski rikkoo kuplan ja kertoo, että hälytysjärjestelmiä tilataan eniten tavallisiin suomalaiskoteihin. Hyvä hinta-laatusuhde tekee turvalaitteista mahdollisia entistä laajemmalle asiakaskunnalle.

 

- Olemme vuosien varrella kehittäneet palveluamme juuri siihen suuntaan, että hinta ei ole ainakaan kodin turvallisuuden este. Kuukausihintamme on niin edullinen, että saman rahan saa kulumaan muutamaan lounaaseen.

 

Tärkeintä on turvalaitteiden helppokäyttöisyys. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän jokaista laitetta pystyy hallinnoimaan keskitetysti kännykän mobiilisovelluksesta. Asennuksen yhteydessä asukkaat saavat myös käyttökoulutuksen.

 

- Turvalaitteemme ovat niin yksinkertaisia, että niitä pystyvät käyttämään kaikenikäiset. Ne eivät vaadi teknistä osaamista.

 

Sector Alarm panostaa vahvasti laadunvalvontaan ja asiakaspalveluun. Asiakaspalautetta pyydetään jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Muutaman viikon kuluttua asennuksesta asiakaspalvelu soittaa ja kysyy, miten hälytysjärjestelmän käyttäminen on sujunut.

 

- Haluamme varmistaa, että asiakkaat osaavat ottaa kaiken hyödyn irti hälytysjärjestelmästä ja keräämme muutenkin palautetta palvelusta, jotta voimme kehittää sitä vielä paremmaksi.

 

98 prosenttia asiakkaista kertookin olevansa tyytyväinen Sector Alarmin palveluun.

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Onko asunto tarkoitettu asumiseen vai vapaa-ajan käyttöön?
Asumiseen Vapaa-ajan käyttöön
Mistä Sector Alarmin tuotteesta olet eniten kiinnostunut?
Varashälytin Palohälytin Kodin älylaitteet Muu

Melkein valmista...

Kiitos, kun kerroit meille kotisi turvallisuustarpeista. Jätä meille vielä yhteystietosi ja turvallisuusasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarjotakseen sinulle henkilökohtaisen kustannusarvion.

Miksi valita Sector Alarm?

Sector Alarm reagoi palo-, murto- ja hätäpainikkeen hälytyksiin välittömästi ja henkilökohtaisesti 24/7. Vähennämme merkittävästi murtojen tai kuolemaan johtavien tulipalojen todennäköisyyttä kodissasi.

Tarjoamme korketasoista ja ammattitaitoista palvelua paikallisesti niin ilmaisten vartijakäyntien kuin teknisen tuen muodossa. Kaikilla tuotteillamme on elinikäinen takuu.

Räätälöitävissä Voit laajentaa hälytysjärjestelmää lisäämällä siihen tuotteita milloin tahansa. Voit myös lisätä kodin älylaitteita tarpeen mukaan.

Helppokäyttöinen Järjestelmäämme ja laitteitamme voi hallita Sector Alarm -sovelluksella, kaukosäätimellä, käyttönäppäimistöllä tai avaimenperätunnistimella.

Vain yksi painallus hätätilanteissa Reagoimme heti hätäpainikkeen painamiseen ilmaisella hälytyskäynnillä.

Lisäturvaa yöllä Kotona-tilan avulla sinä ja läheisesi voitte nukkua rauhassa.

Ei huolta paristoista Kun paristonvaihto on ajankohtaista, toimitamme ne sinulle automaattisesti.

Ei virtaa, ei ongelmaa Jos kodistasi katkeaa virta, hälytyskeskuksemme saa tiedon asiasta ja me ryhdymme toimiin.

Suojattu häirinnältä Jos joku yrittää häiritä järjestelmääsi, saamme siitä ilmoituksen.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi toimivuuden automaattisesti 100 kertaa päivässä.