Palohälytysjärjestelmä, joka pelastaa henkiä

Aika on tärkein asia, jota tarvitset tulipalon syttyessä.
Palohälytysjärjestelmä varoittaa tulipalosta heti ja antaa sinulle aikaa pelastaa ja pelastautua vaarasta. Hälytyskeskuksemme saa tiedon hälytyksestä heti ja voi hälyttää avun paikalle.

Mies sytyttää kynttilöitä

Palohälytysjärjestelmä valvoo jatkuvasti

Koti on paikka, jossa on hyvä olla. Samalla se on kuitenkin tulipalon syttymiselle tavallisin paikka. Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmään sisältyy aina palohälytysjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki ilmaisimet hälyttävät sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun kodissasi on useita kerroksia.

 

Savuilmaisimet valvovat jatkuvasti. Ne hälyttävät myös silloin, kun järjestelmä on kytketty pois päältä.

 

Turvaa kaikelle tärkeälle

Palohälytysjärjestelmä valvoo silloinkin, kun kukaan ei ole kotona. Hälytyksen sattuessa saamme tiedon välittömästi. Savuilmaisimeen kytketyn kameratunnistimen avulla voimme varmentaa palotilanteen ja saamme hälytettyä avun paikalle.

Paloturvallisuus hallinnassa

Tärkein turva tulipalon varalle on ennaltaehkäisy. Tutustu paloturvallisuusohjeisiin ja arjen vinkkeihin, joilla teet kodistasi turvallisemman.

 

Perhe takan äärellä

Poistumisharjoitus lasten kanssa kotona

Harjoittele palotilanteen varalta yhdessä koko perheen kanssa, niin tiedätte miten toimia tositilanteessa, jos kotona syttyy tulipalo.

 

Katso ohjeet blogistamme ja toteuta yhteinen poistumisharjoitus kotona. Kun harjoitus on tehty, voit ladata osallistujille diplomin hienosta suorituksesta.