Murtosuojaus – koti vain kutsutuille vieraille

Meistä jokainen haluaa, että kodin tärkeät tavarat ja muistot pysyvät tallessa.

Kun kotisi on valvottu kutsumattomien vieraiden varalta, tiedät, että suojattuna on myös kaikki se, mitä ei rahalla voi korvata.

Perhe lähdössä kotoa

Kotisi on suojattu

Kodin hälytysjärjestelmä on suunniteltu suojaamaan kotisi ja omaisuutesi monin tavoin. Ovi- ja ikkunatunnistimet, lasirikkoilmaisimet ja tärinäilmaisimet havaitsevat, jos kotiisi yritetään tunkeutua ja laukaisevat hälytyksen.

 

Tärkeä osa murtosuojausta on liiketunnistin, joka havaitsee, jos sen toimintasäteen sisällä liikutaan ja laukaisee hälytyksen. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna - hälytyksen lauetessa kamera ottaa samalla tilasta kuvia ja lähettää ne hälytyskeskukseemme, joka tekee tilannearvion ja hälyttää tarvittaessa avun paikalle.

 

Palveluun kuuluvat myös tarrat ja kyltti, jotka kertovat, että kotisi on suojattu.

Kotona-tila – hyvän yön turvana ja lemmikkien suojana

Kun olet kotona, sinun kannattaa käyttää hälytysjärjestelmäsi Kotona-tilaa eli niin sanottua kuorisuojausta. Silloin liikkuminen sisätiloissa ei aiheuta hälytystä, mutta esimerkiksi tunnistimella varustetun oven tai ikkunan avaaminen saa hälytyksen laukeamaan. Kotona-tilaa käytetään myös silloin, kun isot, yli 20 kg painavat, lemmikkieläimet ovat yksin kotona ja liiketunnistimia ei voi käyttää.

 

Kotona-tila suojaa samalla siltä, etteivät esimerkiksi pikkulapset tai isommatkaan unissakävelijät pääse huomaamatta ulos.

Perhe sohvalla
Usein kysyttyä

Kameravalvonta apuna

Miksi maksaisin kodin turvapalvelusta, jos voin ostaa oman valvontakameran?

Jos hankit turvalaitteet ilman valvontaa ja palvelua, joudut asentamaan laitteet itse, huolehtimaan niiden huolloista ja myös mahdollisista hälytystilanteista. Sector Alarmin asiakkaana saat turvalaitteille elinikäisen materiaalitakuun ja huollot, sekä ympärivuorokautisen hälytyskeskusvalvonnan. Sekin kannattaa huomioida, että Sector Alarmin aloituspakettiin kuuluu paljon muutakin kuin pelkkä murtosuojaus.

 

Kuvaako valvontakamera ympärivuorokautisesti myös kodin asukkaita?

Tämä on tyypillisin väärinkäsitys. Kodin valvontakamerat eivät kuvaa jatkuvasti, vain silloin, kun jokin kotona laukaisee hälytyksen tai omistaja itse haluaa napata Sector Alarmin kännykkäsovelluksella kuvan.