Tyytyväisiä asiakkaita
yli 25 vuoden kokemuksella

Meillä on yli 25 vuoden kokemus kotien suojaamisessa sekä yli 600 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Asiakastyytyväisyyden keskiarvomme on 95/100. Aikaa jäljellä:
Meillä on yli 25 vuoden kokemus kotien suojaamisessa sekä yli 600 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Asiakastyytyväisyyden keskiarvomme on 95/100.
Hälytyskeskus reagoi tilanteisiin välittömästi

Suomen turvallisin hälytyskeskus valvoo 24/7

Asiantunteva tiimimme reagoi palo-, varas- ja paniikkihälytyksiin välittömästi. Sertifioitu hälytyskeskuksemme sijaitsee Helsingissä. Sen ammattitaitoiset sekä kokeneet päivystäjät ovat valmiudessa jatkuvasti ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Hälyttimiemme asentaminen vähentää merkittävästi murtojen tai kuolemaan johtavien tulipalojen todennäköisyyttä kodissasi.

 

Sector Alarmin hälytyskeskus on saavuttanut tiukennetun laatustandardin vaatimukset ensimmäisenä ja ainoana Suomessa.

Ilmaiset vartijakäynnit, tuki ja palvelu

Ammattitaitoiset turvallisuusasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan asiakkaitamme. Palveluumme sisältyy ilmaiset vartijakäynnit, tekninen tuki sekä henkilökohtainen palvelu.

 

Laadukas tekeminen ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Laadun takeena on Suomen Sector Alarmin kaikille toiminnoille myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti.

 

Sertifioitu laatujärjestelmä - ISO 9001

Helppokäyttöinen, palkittu muotoilu sekä räätälöitävä kokonaisuus

Kaikki hälyttimemme ja älykotilaitteemme on suunniteltu takaamaan turvallisuutesi. Tuotteemme sulautuvat kotisi tyyliin ilman, että niiden toimivuus vaarantuu. Lisäksi hälytysjärjestelmä on yhteydessä hälytyskeskukseemme ympäri vuorokauden. Laitteemme ovat helppokäyttöisiä ja niitä voi ohjata Sector Alarm -sovelluksella, kaukosäätimellä, käyttönäppäimistöllä tai avaimenperätunnistimella. Hälytysjärjestelmämme ovat räätälöitävissä – voit lisätä kodin älylaitteita järjestelmään milloin tahansa.

Helppokäyttöinen, palkittu muotoilu sekä räätälöitävä kokonaisuus
98,9% asiakkaistamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun

Erinomaista asiakaspalvelua

Arvostamme kaikkia asiakkaitamme ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että 95 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua. Miksi? Koska pienet asiat, kuten ilmaiset hälytyskäynnit ja uusien paristojen automaattinen toimitus – sekä tietysti kotisi ympärivuorokautinen suojaus – auttavat sinua tuntemaan olosi turvatuksi.

Elinikäinen takuu sekä päivittäiset järjestelmän toimivuuden tarkastukset

Varmistamme hälytysjärjestelmäsi toimivuuden lukuisia kertoja päivässä ja lisäksi kaikilla tuotteillamme sekä niiden toimivuudella on elinikäinen takuu.

Turvallisuusasiantuntijamme avulla säästät arvokkaita sekunteja

Hälytyskeskuksemme päivystäjät ovat valmiudessa jatkuvasti ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

 

Tarjoamamme ratkaisu on kokonaan itse hallinnoimamme, emmekä ulkoista seurantaa tai asiakaspalvelua. Näin voimme reagoida hälytystilanteisiin nopeasti ja varmistaa paremman asiakaskokemuksen. Joka kerta.

 

Keskimääräinen reagointiaikamme on 10 sekuntia, joten voit olla varma, että murtohälytyksiin, tulipaloihin ja hätäpainikkeen hälytyksiin reagoidaan lähes välittömästi.

Hälytyskeskuksemme päivystäjät ovat valmiudessa 24/7

Sinun ja perheesi turvallisuus on meille tärkeää

Sector Alarmin suojaama koti on turvallisempi koti.

 

Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat koulutettuja tulkitsemaan ja käsittelemään erilaisia ​​hätätilanteita ja he myös tarjoavat tukea hätätilanteessa sekä tarvittaessa myös sen jälkeen.

 

He varmistavat uusimman teknologian ja kuvamateriaalin avulla tarvittavan avun tarpeen ja lähettävät kuvat myös tarvittaessa viranomaisille. Tämä säästää arvokkaita sekunteja.

 

Ammattitaitoiset hälytyskeskuspäivystäjämme:

check mark

Selittävät sinulle tapahtuneiden hälytysten syyn ja suoritetut toimenpiteet

check mark

Ottavat välittömästi yhteyttä hätäyhteyshenkilöihisi mikäli sinua ei tavoiteta

check mark

Ottavat tarvittaessa välittömästi yhteyttä viranomaisiin ja ilmoittavat heille tapahtuneesta sekä suoritetuista toimenpiteistä. He myös pitävät viranomaiset ajan tasalla tilanteesta kunnes nämä saapuvat paikalle.

check mark

Tarvittaessa lähetämme myös vartijan kotiisi tarjoamaan tukea hätätilanteessa ja sen jälkeen

Sinä ansaitset parasta...

Kaikki laitteemme on suunniteltu takaamaan turvallisuutesi. Modernin ja älykkään muotoilun ansiosta ne sulautuvat kotisi tyyliin ilman, että niiden toimivuus vaarantuu. Hälytysjärjestelmä on yhteydessä Suomessa sijaitsevaan hälytyskeskukseemme ympäri vuorokauden.

quote
Korkea asiakastyytyväisyys

Yli 600 000 tyytyväistä asiakasta. Asiakastyytyväisyys 95/100.

quote
S-Etukortilla Bonusta

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta.

quote
Paras tuotesuunnittelu

Red Dot Design Award -palkittu hälytysjärjestelmä: modernia, älykästä ja turvallista muotoilua kotiisi.

Näin asiakkaamme kertovat meistä